Inre drivkraft!

A=Selo.
 
Åker dit i em och ska hitta nånstans att sova några h ikväll. Sen ska vi ta oss upp till den södra toppen, Merapi. Mest aktiva vulkanen i Indonesien. Lite regn varje dag, men kommer nog va grymt ändå. Kan iofs va moln hela tiden. Men det gör inget. Bara jag får vara på ett levande berg.
 
Strax efter midnatt börjar vi. Om det funkar. Kommer gå så långt det går. Köpt vantar o mössa, så hoppas det blir kallt. Om man kan nå toppen så kommer vi få soluppgången där.
Kommer ta cirkus 4h upp och 2-3h ner.
 
Är jag och en finne, Tuukka. Inte riktigt förstått om detta är svårt eller farligt. Kanske tar o betalar nån guide om det känns som att det behövs. Isf 70 spänn var för att överleva liksom... Vet inte om dom försöker skrämma oss för att kunna tjäna pengar. Men tydligen har folk försvunnit. Lögn kanske. 
 
Det här känns så jävla bra. 
 
Läste precis att dom som försvunnit hade bestigit från syd. Kommer nog inte stöta på några döingar. Och, om det här är farligt, så kommer någon hindra oss. 
 
All respekt till naturen, men tror inte detta blir toksvårt. Bara kroppen håller. Tog trapporna till andra våning härom dagen för att träna lite... Och gick ner från femte till andra igår. Bra att man håller igång liksom.
 
<ofrivillig paus>
 
Gah!!!!! Så. Försökte bara sitta o skriva o chilla ifred. Avbruten av tjöt. Trevlig o välvilja säkert. Men orka när man dessutom är stressad för check out. Nu vet jag iaf att det är farligt att ha mens på Komodo för då kommer drakarna ta en. Tack för informationen. Jag sa att jag inte ens skulle dit, men nu vet jag allt. Tack. Och allt annat om allt som nånsin går att veta om allt om allt precis allt. Tjo.. Jag sa "m", till allt i en kvart. Get the hint liksom. Avbröt honom, checkade ut och gömmer mig i väntan på mitt ris. Pick up om en h.
 
För någon dag sen sa jag "no thanks", som svar till allt en gubbe sa i typ fem minuter. Sedan insåg jag att han pratade engelska. Jag undrar verkligen vad dom får ut av såna här konversationer. Ork.
 
 
 
Peace inside. Merapi. 
 
 
Kärlek till alla.
 
 
Omjagdörsådörjaglyckligsånivet.Love.

Kommentarer
Postat av: Lena

Take it easy! Mamma

2013-11-13 @ 10:28:53
Postat av: Anna

Spännande det låter! Mormor kommer säkert gilla att du umgås med en finne, hehe! Men du får inte försvinna bara..

Från mamma o Anna

Pappa o Christoffer hälsar! :) å så pys förstås

Svar: Hälsa tillbaka!:)
Linda Sundström

2013-11-13 @ 19:57:20
Postat av: Sara

bra att du har köpt mössa och vantar. 70 spänn för en guide verkar ju bra, är ju verkligen inga pengar om han/hon skulle vara kass. fota iaf!! håller tummarna!

2013-11-13 @ 20:21:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0